home

Corona Regels

Kerkdiensten zondag 10 uur

Iedere zondag is er in beide gebouwen weer een kerkdienst. De kerkdiensten zijn toegankelijk zonder coronatoegangsbewijs, en zonder reservering vooraf. Wel gunnen we elkaar nog de ruimte. De kinderoppas, kindernevendienst en autodienst gaan door. Ook is er koffiedrinken na de dienst. Blijf graag thuis bij klachten die op corona kunnen duiden.

aanmelden voor de predikantenmail

aanmelden voor de predikantenmail

Meld je aan
Onze predikanten sturen iedere twee weken een mail aan onze leden met nieuwtjes. Aanmelden voor deze mails kan hierboven.

Daarnaast kun je je aanmelden voor een update van de website, die iedere week wordt verstuurd. Aanmelden hiervoor kan in het popup scherm rechtsonder.

Van harte bij je aanbevolen! Lees meer

Zoekt en gij zult vinden

Amnesty International voorbeeldbrieven

Amnesty International voorbeeldbrieven
Amnesty International voorbeeldbrieven

In mei/juni schrijven we voor een wetsvoorstel dat op tafel ligt in Puerto Rico die de toegang tot een veilige en legale abortus ernstig inperkt. Een abortus zou niet langer toegestaan zijn na 22 weken of wanneer de foetus levensvatbaar is. Uitgezonderd is wanneer het leven van de zwangere gevaar loopt. Het raakt met name degenen die in een kwetsbare situatie zitten, zoals slachtoffers van seksueel geweld. Lees meer
 

Abonneer je op updates van de website


8 + 6 =

[x] dit niet meer tonen