home

Kerkdiensten zondag 10 uur

Iedere zondagochtend is er weer een kerkdienst, om en om in de Scheppingkerk en Dorpskerk. Meer informatie en aanmelden is HIER te vinden. Je kunt de dienst meeluisteren via de kerkomroep of de dienst meekijken bij de Kerkdiensten. Daar is ook de zondagsbrief te vinden.
Ook de kinderoppas en kindernevendienst is weer aanwezig.

Wilt u gebruik maken van de autodienst neem dan contact op met een van de coördinatoren:
Engelien Grims - Dompeling (Scheppingskerk) : 071 - 589 06 63 of Iris Ho (Dorpskerk): 071 - 589 45 76.

Zoekt en gij zult vinden

Amnesty International voorbeeldbrieven

Amnesty International voorbeeldbrieven
Amnesty International voorbeeldbrieven

In juni/juli schrijven we voor Journalist Rabah Kareche uit Algerije die op 18 april een artikel publiceerde over de achterstelling van de Toeareg-bevolking in het zuiden van zijn land. De autoriteiten pakten hem nog dezelfde dag op en beschuldigen hem onder meer van ‘het verspreiden van nepnieuws’. Er hangt hem een gevangenisstraf van 23 jaar boven het hoofd.

En voor Ahnaf Jazeem een dichter en docent uit Sri Lanka die een jaar geleden werd opgepakt op grond van Sri Lanka’s uiterst strenge anti-terrorismewet. Zijn arrestatie houdt verband met de publicatie van een verzameling gedichten geschreven in de Tamil taal. Volgens zijn advocaat werd Ahnaf, die Tamil spreekt, in de gevangenis gedwongen om zijn handtekening onder documenten te zetten die hij niet begreep, omdat ze geschreven waren in een taal die hij niet kon lezen. Lees meer

aanmelden voor de mails van onze predikanten

aanmelden voor de mails van onze predikanten

Meld u aanOnze predikanten Hester Smits, Stephan Kurtzahn en Philip van Wijk sturen iedere twee weken een mail aan onze leden. Deze mails bevatten nieuws, een korte tekst, een link naar een filmpje enzovoort. Aanmelden voor deze mails kan hierboven.

Daarnaast kun je je aanmelden voor een update van de website, die iedere week wordt verstuurd. Aanmelden hiervoor kan in het popup scherm rechtsonder op je scherm.

Van harte bij je aanbevolen!
 

Abonneer je op updates van de website

[x] dit niet meer tonen