home

Digitale collecte

Digitale collecte

Digitale collecte (app) en betalen

Als kerk willen wij graag mee met onze tijd en bieden wij de mogelijkheid om je financiële bijdrage aan de kerk te voldoen via onze webshop of via de "Kerkgeld"-app. Hiermee kun je je collectegift die je normaal in de collectezak doet via de bank overmaken, of een eenmalige schenking doen aan de diaconie, kerk of zending. Een uitgebreide handleiding tref je HIER aan.
De webshop en de Kerkgeld-app hebben grotendeels dezelfde functionaliteit, waarbij het voordeel van de app is dat je die op je Android of Apple-telefoon kunt installeren en ook tijdens de kerkdienst kunt gebruiken om je collectegift te doen.

De betaling vindt plaats via iDeal of wordt afgeschreven van een eerder overgemaakt tegoed. Hiermee kun je ook je collectegiften onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekken. De "Kerkgeld"-app vind je in de Playstore of Applestore, maar lees gerust eerst de handleiding over de verdere installatie. De webshop kun je bereiken via de volgende link https://site.skgcollect.nl/207/pagina/1772/welkom.html.

Van harte bij je aanbevolen.

Vragen kun je stellen aan het kerkelijk bureau (ledenadm@pgleiderdorp.nl).
 

Abonneer je op updates van de website

[x] dit niet meer tonen