home

Kerkdiensten zondag 10.00 uur

Deze week zijn de kerkdiensten alleen nog online te volgen. Zie Kerkdiensten voor meer informatie en de link naar de livedienst.

ds. Stephan Kurtzahn

ds. Hester Smits

Collecte-app Appostel

Collecte-app Appostel
De Appostel-app en digitaal betalen

Als kerk willen wij graag mee met onze tijd en bieden wij de mogelijkheid om je financiële bijdrage aan de kerk te voldoen via de "Appostel"-app. Deze app is sinds half november 2020 de vervanger van de Kerkgeld-app en heeft meer functies dan alleen betalen. Lees meer

Collecte

Collecte
Op dit moment kan er niet in de kerk gecollecteerd worden. U kunt een gift over te maken naar de Diaconie onder vermelding van 'collectes'. Deze inkomsten worden dan maandelijks verdeeld over de collectedoelen en het plaatselijk kerkenwerk. Wil je geen verdeling, geef dan op de overschrijving duidelijk aan waarvoor de gift bestemd is.
Lees meer

Amnesty International voorbeeldbrieven

Amnesty International voorbeeldbrieven
Amnesty International voorbeeldbrieven

In januari en februari schrijven we voor Iraanse studenten Ali Youseni (21) en Amir Hossein Moradi (22). De Iraanse veiligheidsdienst pakte hen in april 2020 op, op verdenking van het hebben van banden met een oppositiegroep. Na hun arrestatie hielden agenten hen 60 dagen vast zonder contact met de buitenwereld. Ze werden geslagen en gedwongen te ‘bekennen’.

Lees meer

aanmelden voor de predikantenmail

aanmelden voor de predikantenmail

Meld je aan
Onze predikanten sturen iedere twee weken een mail aan onze leden met nieuwtjes. Aanmelden voor deze mails kan hierboven.

Daarnaast kun je je aanmelden voor een update van de website, die iedere week wordt verstuurd. Aanmelden hiervoor kan in het popup scherm rechtsonder.

Van harte bij je aanbevolen! Lees meer

ds. Philip van Wijk

Overzicht kerkdiensten

De dienst zondag wordt live uitgezonden en is thuis te volgen.
Hieronder vind je de agenda met de tijden en de zondagsbrief.

Lees meer

Wanneer

zo 23 januari 2022 10:00u
Bertien Bos
Scheppingskerk

Tim Wildeman - jeugd

ZOEKRESULTATEN

nl (33)>

 

Abonneer je op updates van de website

[x] dit niet meer tonen