• Ontmoetingsochtend

Ontmoetingsochtend

Na een lange periode waarin we geen ontmoetingsochtenden konden organiseren i.v.m. de coronamaatregelen kunnen we nu weer bij elkaar komen.

Wat fijn dat we u weer kunnen uitnodigen voor een Ontmoetingsochtend!

De 1,5 meter-maatregel is niet meer aan de orde en we kunnen elkaar onder normale omstandigheden ontmoeten. We willen u graag welkom heten in de Kapelzaal van de Scheppingskerk om onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers, elkaar te ontmoeten. Iedereen is van harte welkom.

Er wordt ook altijd iemand uitgenodigd die de ochtend opluistert met een presentatie. Eerder konden wij gastsprekers welkom heten die ons iets kwamen vertellen en/of laten zien over het Iconen schilderen, het Leiderdorps museum, het straatpastoraat en de schooltuinen in Leiderdorp. Er zijn al vele interessante onderwerpen de revue gepasseerd.


Op 19 april kunt u luisteren naar verhalen en gedichten van Henk en Haro. De gastsprekers deze ochtend zijn n.l.: Henk van der Velden (koster van de Dorpskerk) en Haro Hielkema.

Op 17 mei is Wouter Gerstel onze gast. Hij komt vertellen over de natuur in Leiderdorp.

Iedere derde dinsdag van de maand staan de deuren van de Kapelzaal van de Scheppingskerk vanaf 10.15 uur open om u te ontvangen voor een gezellige en interessante ontmoetingsochtend.

Datum: iedere derde dinsdag van de maand
Tijd: 10.15 - 12.00 uur
Locatie: Kapelzaal in de Scheppingskerk
Meer informatie: Jelly Bakker, tel: 071-5760816, email: j.bakkeramels@telfort.nl

In juni, juli en augustus zijn er geen Ontmoetingsochtenden.


Wanneer

di 17 mei 2022 10:15-12:00u
Scheppingskerk