• Ontmoetingsochtend

Ontmoetingsochtend

Wat fijn dat we u weer kunnen uitnodigen voor een Ontmoetingsochtend!

We willen u graag welkom heten in de Kapelzaal van de Scheppingskerk om onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers, elkaar te ontmoeten. Iedereen is van harte welkom.

Er wordt ook altijd iemand uitgenodigd die de ochtend opluistert met een presentatie. Eerder konden wij gastsprekers welkom heten die ons iets kwamen vertellen en/of laten zien over het Iconen schilderen, het Leiderdorps museum, het straatpastoraat en de schooltuinen in Leiderdorp. Er zijn al vele interessante onderwerpen de revue gepasseerd.

Na de drukbezochte en interessante ontmoetingsochtend in januari, waarin Liesbeth van Meeteren ons meenam naar haar geboortegrond, de boerderij aan de Achthovenerweg, nodigen wij u uit om dinsdag 20 februari te komen luisteren naar een seniorcoach van Incluzio.

Incluzio is een Leiderdorpse vrijwilligersorganisatie die op veel maatschappelijke en sociale terreinen in de samenleving hulp en ondersteuning biedt. Alle inwoners van Leiderdorp kunnen bij Incluzio Leiderdorp terecht voor een goede oplossing voor een hulpvraag en ondersteuning. Op de Ontmoetingsochtend van dinsdag 20 februari a.s. kunt u daar meer over te weten komen.

Iedere derde dinsdag van de maand staan de deuren van de Kapelzaal van de Scheppingskerk vanaf 10.15 uur open om u te ontvangen voor een gezellige en interessante ontmoetingsochtend.

Datum: iedere derde dinsdag van de maand
Tijd: 10.15 - 12.00 uur
Locatie: Kapelzaal in de Scheppingskerk
Meer informatie: Jelly Bakker, tel: 071-5760816, email: j.bakkeramels@telfort.nl

In juni, juli en augustus zijn er geen Ontmoetingsochtenden.

Wanneer

di 19 maart 2024 10:15-12:00u
Kapelzaal Scheppingskerk
di 16 april 2024 10:15-12:00u
Kapelzaal Scheppingskerk