• Samen delen bijeenkomst

Samen delen bijeenkomst

Samen delen bijeenkomst in Leiderdorpse Dorpskerk

Voor ons allen was en is de Coronacrisis ingrijpend, maar wanneer u de afgelopen maanden afscheid moest nemen van een familielid of van een andere bekende was de crisis ook aangrijpend.

Uitvaarten verliepen anders dan we gedacht hadden. Weinig mensen konden aanwezig zijn bij de uitvaarten en de samenkomsten om goede herinneringen te delen en bij elkaar troost te vinden. Ook moeten wij dit jaar het Herdenkingsconcert van Arum Uitvaartzorg helaas missen.

Bij velen van u is de behoefte aanwezig om met elkaar terug te kijken op deze extra moeilijke periode. Met het samen delen van de emoties helpen we elkaar om het gevoelde gemis te verwerken.

Daarom willen wij op zondag 20 september ’s middags om 14.30 uur een ‘Samen delen’ bijeenkomst houden waar wij u graag welkom willen heten. Een bijeenkomst van ‘terugkijken’ om weer verder te kunnen gaan. Er zullen woorden van meeleven, herinneringen, troost en bemoediging op verschillende manieren geuit worden.

Door de Corona maatregelen is het aantal plaatsen beperkt. Daarom vragen wij u zich voor vrijdag 12.00 uur per mail aan te melden wanneer u hierbij aanwezig wilt zijn.

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen? Dan kunt u per mail een berichtje sturen aan samendelen@arumuitvaartzorg.nl. Geeft u ook aan met hoeveel personen u denkt te komen. De bijeenkomst zal ongeveer een uur duren.

Voor nadere informatie: Arum Uitvaartzorg, tel. 071 - 572 00 76 of Hester Smits: 06 - 5162 7241.

Datum: zondag 20 september
Tijd: 14.30 uur
Locatie: Dorpskerk

Wanneer

zo 20 september 2020 14:30u
Dorpskerk