Herstart Kerkdiensten (reserveer nu)

Met de versoepeling van de coronamaatregelen komt ons kerkelijk leven gelukkig steeds meer op gang. Vanaf zondag 12 juli is het mogelijk om kerkdiensten fysiek bij te wonen, zij het nog beperkt. Zo gelden daarvoor spelregels en is aanmelding vooraf vereist.

Het aanmeldingssysteem is in eerste instantie bedoeld voor de kerkdiensten die op zondag 12 juli, 19 juli, 26 juli en 2 augustus in de Scheppingskerk plaatsvinden (aanvang 10 uur).

Belangstellenden kunnen zich via een digitaal formulier aanmelden door HIER te klikken.. Alleen wie niet over internet beschikt kan de telefoon pakken. Wie 06-83418635 belt kan de voicemail inspreken en in één keer een of meerdere kerkdiensten kiezen. Aanmeldingen moeten uiterlijk zaterdag 4 juli binnen zijn.

Als er meer gegadigden voor een viering zijn dan beschikbare plaatsen – we beginnen voorzichtig met 50 - dan maken wij een afgewogen keuze. Alle mensen die wij kunnen plaatsen, krijgen tijdig bericht.

Wie onverhoopt geen gebruik kan maken van zijn of haar reservering, gelieve dat meteen te melden. Zo krijgen andere gemeenteleden de mogelijkheid om de kerkdienst bij te wonen.

Voor, tijdens en na de kerkdienst zijn de geldende coronamaatregelen van toepassing. Deze staan HIER op de website van onze gemeente.

Na de dienst schenken wij geen koffie. Kerkgangers wordt verzocht direct na de dienst het kerkgebouw te verlaten. Hiertoe is alleen de toegangsdeur aan de voorzijde van de kerk beschikbaar. De achteringang is gesloten.

De kerkdiensten worden met ingang van 12 juli ook rechtstreeks (live) uitgezonden. Deze uitzendingen zijn te volgen via onze website www.pgleiderdorp.nl .