• Inzameling papier & voedsel
  • Inzameling papier & voedsel

Inzameling papier & voedsel

Voorlopig is er geen inzameling oud papier bij de Scheppingskerk.

Oud papier kan normaal gesproken iedere eerste dinsdag van de maand ingeleverd worden op het plein van de Scheppingskerk. Vrijwilligers van de Protestantse Gemeente Leiderdorp staan van 7.00 tot 16.30 uur klaar om het oud papier in ontvangst te nemen. Ook houdbare levensmiddelen voor de Voedselbank zijn van harte welkom. Vanwege de corona die nog niet onder controle is, is de inzameling van oud papier voor nu opgeschort. Voedsel is wel in te leveren op woensdag- (Dorpskerk) en donderdagochtend (Scheppingskerk) van 10.00-12.00 uur.

Boeken en puzzels kunnen helaas niet worden ingezameld; de voorraadruimte is vol. Hopelijk is er eind van het jaar weer ruimte om een boekenmarkt te houden, dan komt er ook weer de mogelijkheid om boeken en puzzels in te leveren.

Wat betreft voedsel is er vooral behoefte aan pakken met pasta’s en rijst, sauzen, blikken met vis, vlees, soep, groente en peulvruchten, zonnebloemolie, koffie, suiker, thee, broodbeleg, aardappels. Ook huishoudelijke en verzorgingsartikelen zijn welkom.

Je bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

Datum: na de lock down weer op iedere eerste dinsdag van de maand
Tijd: 7.00 - 16.30 uur
Locatie: Scheppingskerk