• Tip: bijbelspel

Tip: bijbelspel

Wist je dat Gods verhaal met mensen een goed verhaal is? In de Bijbel vind je bijzondere verhalen over bijzondere en toch heel gewone mensen. Met dit gezellige vragenspel duik je in die Bijbelverhalen. Je kunt het spel nu gratis bestellen.

Speel het spel in je gezin, met de kinderen van je club of kindernevendienst, of gebruik het spel gemeentebreed, zodat kinderen, jongeren en ouderen met elkaar in gesprek kunnen gaan. Zo leer je meer over mooie, spannende en onbekende verhalen uit de Bijbel en ontdek je met elkaar wat die verhalen met jullie leven te maken hebben.

Het spel is gratis te bestellen. (De enige voorwaarde is dat je toestemming geeft om benaderd te worden door de Protestantse Kerk in Nederland met een vrijwillige giftvraag, zie aanmeldformulier.)

Wil je liever niet benaderd worden voor een giftvraag of wil je meerdere exemplaren bestellen? Dat kan ook. Het spel is voor € 2,50 per stuk te bestellen in de webwinkel.

Deze informatie komt van de website jongprotestant.protestantsekerk.nl. Daar is ook het spel te bestellen en zijn de spelregels te downloaden.