• Photo by Micheile Henderson on Unsplash

Afscheid ds. Esther de Paauw

Drive-thru receptie op 7 juni.

Op 7 juni neemt Esther afscheid van ons. Omdat feestjes, zoals we anders gewend zijn, nu lastig zijn, zoeken we andere manieren om het afscheid van Esther te markeren. Zo kwamen we op het idee om een drive-thru te organiseren. Misschien dat je onbekend bent met dit fenomeen, maar het is, in deze tijd, een veilige manier om Esther uit te zwaaien.

Vergelijk het met de drive-thru van de fastfoodketens, alleen ga je nu niets halen maar kom je wat brengen. Kom dus als gemeentelid met de auto of de fiets en op anderhalve meter afstand kun je nog even een luchtkus geven of enkele mooie woorden spreken. Zo vlak na de kerkdienst, op zondag 7 juni vanaf een uur of half twaalf, zouden de eerste mensen langs kunnen rijden/fietsen.

Je begrijpt dat wij het allemaal in goede banen willen leiden. Daarom willen wij je vragen  om je op te geven voor deze creatieve afscheidsreceptie op zondag 7 juni vanaf 11.30 uur bij de Scheppingskerk. Zo kunnen wij inventariseren wie langs wil rijden en er een ordentelijk geheel van maken en mensen in de tijd indelen. We proberen een indeling te maken tussen 11.30 en 13.00 uur. Je kunt je opgeven tot en met donderdag 4 juni.
 
De route die je kunt rijden is Laan van Ouderzorg – Splinterlaan – Brittenburg – van Poelgeestlaan.
 
Het zou leuk zijn om Esther in de bloemetjes te zetten. Neem allemaal één fleurige bloem mee! Wij zorgen voor vazen.

Je kunt je opgeven –liefst via e-mail- bij Inge Buitelaar, buitelaar34@zonnet.nl (of 071-5417828 als je geen internet heeft)

Namens het feest comité,
Charles Mentink, Wim Uittenbogaard, Rob van Nie en Inge Buitelaar.