Viering van boete en verzoening 2 april

De viering van boete en verzoening voor Pasen zal in samenspraak met de vesperviering a.s. donderdag 2 april gehouden worden om 19.15 uur, vanuit de Dorpskerk. De dienst is online te volgen.
 
Je kunt deze viering live volgen via:
https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10548
en de video in dit bericht.

De liturgie en teksten zijn hier te vinden, en onderaan dit bericht. 
Voorgangers zijn Ds. Hester Smits en Leo Koot.

Viering van Boete en Verzoening
Veel geloofsgemeenschappen kennen deze vorm van viering, meestal vóór Kerstmis en vóór Pasen. In een dergelijke viering richt de gehele geloofsgemeenschap zich op het besef dat we niet alles goed doen in ons leven. De gemeenschap vraagt in gebed God en elkaar om vergeving. 

Als afsluiting van de vespers in de veertig dagentijd, voor we de goede week ingaan, kunnen wij niet lijfelijk bij elkaar zijn, maar willen we toch op een andere manier samenkomen, via de digitale weg. Het thema van de vespers was: ‘dat ik aarde zou bewonen’ en wij zingen het lied: ‘Maak heel wat is gebroken. Schenk ons Uw levenskracht.’

Deze viering  is gericht op heelmaking: heelmaking van de relatie God-mens én heelmaking van de mens zelf. Om een nieuwe start te maken, vanuit hoop en vertrouwen dat mensen bij God terecht kunnen. Een viering die nieuwe kracht geeft.

Vier je mee?