• aanmelden voor de mails van onze predikanten

aanmelden voor de mails van onze predikanten

Meld u aanVoorlopig sturen onze predikanten Hester Smits, Stephan Kurtzahn en Suzan ten Heuw 1 keer per week een mail aan onze leden. Deze mails bevatten nieuws, een korte tekst, een link naar een filmpje enzovoort. Aanmelden voor deze mails kan hierboven.

Daarnaast kun je je aanmelden voor een update van de berichten op de website, die ook 1 x per week wordt verstuurd. Aanmelden voor deze updates kan in het popup scherm rechtsonder op je scherm.

Van harte bij je aanbevolen!

Om in deze tijd van onzekerheid een boodschap van bemoediging, hoop en troost te verspreiden, roept de Raad van Kerken in Nederland op om de komende woensdagen tussen 19.00 – 19.15 uur de kerkklokken te luiden. Dit kan vanzelfsprekend zo lang of zo kort als een lokale kerk doorgaans doet. De Raad sluit hierin aan bij een lokaal initiatief van de Oud-Katholieke Paradijskerk in Rotterdam.

Met deze ‘klokken van hoop en troost’ kunnen kerken mensen met elkaar verbinden over de grenzen van sociaal isolement heen.

Ook roepen de kerken daarmee op tot gebed en andere vormen van steun voor allen die ziek zijn en voor wie zich dag aan dag inzetten voor de gezondheid en veiligheid van medemensen.

Leiderdorp doet mee aan deze actie. Op 25 maart en 1 april om 19.00 uur zullen de klokken van de Dorpskerk en Scheppingskerk meeluiden.