• JP Kranenburg
  • JP Kranenburg
  • JP Kranenburg
  • Tamarco-Frits Onvlee
  • Jozef en Maria-Frits Onvlee
  • Kerstnacht in de Houtkamp

Kerstnacht in de Houtkamp

Wie kerstavond wil vieren onder een donkere sterrenhemel, is op dinsdag 24 december van harte welkom bij Kerstnacht in de Houtkamp

Voor de vijfde keer organiseert de Protestantse Gemeente Leiderdorp een sfeervolle Kerstviering in de Houtkamp. Een Kerstnachtviering voor heel Leiderdorp! Samen met muziekvereniging Tamarco en de zangers van het Christmas Choir zingen we bekende kerstliederen, horen we het geboorteverhaal van Jezus en staan we stil bij de kerstboodschap van vrede.

Vanaf kwart over negen ben je welkom voor de samenzang en om half tien (21.30 uur) beginnen we in de Houtkamp met de kerstviering. Jij en al je vrienden, buren en bezoek bent van harte uitgenodigd voor een sfeervolle kerstavondviering in de open lucht i.s.m. de Show- en Marchingband Tamarco o.l.v. Ferdi Seelbach en de zangers van het Christmas Choir o.l.v. Piet Jasperse.

De viering duurt tot ongeveer 22.15 uur. Bij slecht weer vindt de viering plaats in sporthal ‘de Does’. Dit wordt een dag van te voren bekend gemaakt.

Vooraf is er warme chocolademelk en glühwein. De toegang is gratis, na afloop collecteert de Leiderdorpse jongerengroep van World Servants voor de bouw van een school in Malawi.
Voorganger is dominee Hester Smits en onze burgemeester zal een kerstwens uitspreken.

Iedereen is van harte welkom. Hou er wel rekening mee dat je gedurende de hele viering moet staan.

Kom ook om samen kerst te vieren!

Je kunt ons ook volgen op facebook.


Wanneer

di 24 december 2019 21:30-22:15u
De Houtkamp