• Kerstmarkt in de Dorpskerk
  • Kerstmarkt in de Dorpskerk

Kerstmarkt in de Dorpskerk

De Dorpskerk wordt op 8 en 9 december weer omgebouwd tot een sfeervolle ontmoetingsruimte. Een gezellige markt waar de sfeer van kerst goed te proeven is. Er is van alles te koop: kerststallen met toebehoren, curiosa, schilderijen, vintage, kerstpuzzels en kerstboeken, lekkers voor de kerst of als kerstcadeautje en veel meer.

Gedurende de markturen worden live muziek en live zang ten gehore gebracht.
De kerstmarkt is vooral ook een plaats van ontmoeting. Midden in de kerk staan tafels met stoelen om met elkaar te spreken of om naar zang en muziek te luisteren.
Er worden koffie en thee met gebak verkocht. Chocolademelk en Gl├╝hwein zullen niet ontbreken. Evenals in vorige jaren zijn ook soep, poffertjes, kerststol en broodjes verkrijgbaar.
Op zaterdag om 17 uur vindt het traditionele ontsteken van de lichtjes in de grote kerstboom naast de kerk plaats, georganiseerd door de Vrienden van het Oude Dorp. Nadat de kerktuin in het licht is gezet, kan iedereen meezingen met bekende kerstliedjes.

Team Kerstmarkt: Stephan Kurtzahn, Liesbeth Nieuwland, Mieke Suijkerbuijk, Arnold van Atten, Anneke Degeling, Hetty Brandenburg, Margreet van der Wel-Verra, Karel van Muijden, Loek Schipper

Informatie bij Loek Schipper tel. 06 38628063, Liesbeth Nieuwland tel. 5417676 en Stephan Kurtzahn
tel. 7503774

Wanneer

vr 8 december 2023 17:00-21:00u
Dorpskerk
za 9 december 2023 10:00-19:00u
Dorpskerk