• Deelnemers Malawi 2020

Benefietdiner voor Malawi

De jongeren van World Servants Leiderdorp organiseren op 30 november een benefietdiner in de Dorpskerk

Een heerlijk culinair 5-gangen menu wordt voor je bereid door Frederick van Emstede, de winnaar van MasterChef 2018. Het diner wordt daarnaast muzikaal omlijst door Frederike Schonis, een getalenteerde en bekende jazz vocaliste. De opbrengst is bestemd voor een school in Malawi waar de jongeren in de zomer van 2020 zelf aan gaan meebouwen.

Het Benefietdiner wordt gehouden in de sfeervolle Dorpskerk. De deuren openen om 17:30 uur, aanvang 18:00 uur, einde ± 23.00 uur.

Kaarten kosten €100,- p.p. (inclusief drank). Je bent van harte welkom tijdens deze bijzondere avond!
Dresscode: Tenue de Ville

Reserveer je kaarten voor 15 november via www.worldservants.nl/leiderdorp (via kopje Acties). Er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus vol = vol. Wij zien je graag op 30 november in de Dorpskerk in Leiderdorp voor deze unieke culinaire avond!

Het organiseren van het benefietdiner is een van de manieren waarop de jongeren geld inzamelen voor hun reis. Per persoon moeten zij ruim 2.000 euro inleggen. Ze betalen niet alleen hun eigen reiskosten, maar financieren ook een deel van de bouwkosten en van de afbouw van de school na hun vertrek. 

Het initiatief voor de reis is ontstaan vanuit de Protestantse Gemeente Leiderdorp. Er doen ruim 20 jongeren aan mee van 16 jaar en ouder. De reis wordt georganiseerd door World Servants, een organisatie met dertig jaar ervaring in het organiseren van jongerenreizen naar ontwikkelingslanden. World Servants werkt altijd samen met lokale instanties. Naast het bouwen aan een schoolgebouw zullen de deelnemers veel contact hebben met de bewoners van het dorp waar ze aan de slag gaan. Meer informatie op www.worldservants.nl/leiderdorp.

Datum: zaterdag 30 november
Tijd: 18.00 - 23.00 uur (dueren open om 17.30 uur)
Locatie: Dorpskerk
Entree: € 100,- p.p. incl drank

Reserveren kan tot 15 november via www.worldservants.nl/leiderdorp (kopje Acties)

Wanneer

za 30 november 2019 18:00-23:00u
Dorpskerk