• Kerkendagen Dortmund

Kerkendagen Dortmund

Reis mee naar de kerkendagen in Duitsland

Van woensdag 19 juni t/m zondag 23 juni 2019 vinden in Dortmund de ‘Kirchentage’ plaats. De kerkendagen zijn een groots vierdaags evenement met meer dan 3.000 manifestaties. De gehele stad staat daarbij in het teken van dit evenement en meer dan 120.000, vooral jongere mensen, zullen permanent de manifestaties bezoeken.

Bij de kerkendagen worden cultuur, politiek, ethiek en maatschappelijke vragen met religie verbonden. Vragen over een rechtvaardige samenleving in een globaliserende wereld, de bewaking van de schepping, de waarde van de mens, de dialoog tussen de godsdiensten komen in o.a. concerten, theater, workshops, podiumdiscussies, lezingen en bijzondere diensten aan de orde.

Bekende vertegenwoordigers uit de kerk, de politiek, de wetenschap, media, economie en het openbare leven komen aan het woord, vullen de hallen en nodigen tot discussies uit.

Gezien de positieve ervaringen van de laatste jaren zou het mooi zijn om deze ‘Kirchentage’ weer met een groep mensen uit onze gemeente te mogen beleven. Wij overnachten bij privéadressen en zullen met privéauto 's naar Dortmund reizen.

Het geheel kost rond de € 200,- voor overnachting met ontbijt, entree, reis naar Dortmund en het vervoer naar de verschillende manifestaties.

Informatie en aanmelding: ds. Stephan Kurtzahn, tel. 750 37 74

Datum: 19 t/m 23 juni
Locatie: Dortmund, Duitsland
Koste: ca € 200,-
info en aanmelden: ds. Stephan Kurtzahn, tel 750 37 74

Wanneer

wo 19 juni 2019