• Kliederkerk

Kliederkerk

Op zaterdag 22 juni is er weer Kliederkerk! 

We spelen, knutselen en testen onze kracht en intelligentie om te ontdekken wat het geheim is van delen. We ontdekken wat Jezus uitdeelde aan mensen en onderzoeken of wij dat ook kunnen.

Kliederkerk is er voor alle leeftijden. Kinderen van 2-12, ouders, grootouders en ieder die wil is van harte welkom! 


Niet zo'n kerkganger, maar je kind wel iets willen meegeven? Kom dan naar de Kliederkerk! Deze speelse vorm van vieren is gloednieuw en bedacht voor kinderen van ca. 2 tot 12 jaar, hun ouders en grootouders. 

Spelend en knutselend ontdekken we met elkaar een bijbelverhaal. Er is een korte vrolijke viering en daarna eten we met elkaar. Meedoen is gratis, een vrijwillige bijdrage in de onkosten wordt op prijs gesteld.

We beginnen met spelletjes, voor klein en groot: Je kan doen wat je wilt. Alles mag en niks moet.

We gaan ook kinderliedjes zingen en luisteren naar het Bijbelverhaal. Aan het einde eten we met elkaar. Neem vooral je ouders, grootouders, vriendjes en vriendinnetjes mee. Die kunnen allemaal mee ontdekken, vieren en eten. Je hoeft je niet op te geven. Maar het mag wel. 

Deze kliederkerk wordt voorbereid door Peter Kolfoort, Mandy Jacobs en Esther de Pauw en het vaste kliederkerk-cateringteam: Andrien Brouwer en Riet Harteveld. De kliederkerk wordt zo'n 5x per jaar georganiseerd met iedere keer een ander centraal staand bijbelverhaal.

Tijd: 16.00 - 18.00uur
Locatie: Scheppingskerk
Contactpersoon: ds. Esther de Paauw 
Voor vragen of meer informatie mail: vrouwdepaauw@gmail.com

Wanneer

za 22 juni 2019 16:00-18:00u