• Met Elkaar Eten (MEE)
  • Met Elkaar Eten (MEE)

Met Elkaar Eten (MEE)

De MEE in maart gaat niet door.

Vanwege de nieuwe richtlijnen voor bijeenkomsten vanwege het Corona virus is deze activiteit geannuleerd.

Met-Elkaar-Eten-maaltijd in de Scheppingskerk


MEE zijn gezamenlijke maaltijden waar je lekker kunt eten en met 4 andere mensen aan een tafel zit, zodat een goed en gezellig gesprek welhaast vanzelf tot stand komt.

Veel mensen waarderen het om eens op andere manier dan wat je dagelijks ervaart, de maaltijd te gebruiken. Je maakt contact met je tafelgenoten en later kom je die in het dorp bij het boodschappen doen of wandelen weer tegen. 

Bovendien geniet je van een heerlijke, met zorg en toewijding bereide maaltijd van drie gangen, waarbij de eerste een smakelijke soep is, gevolgd door het hoofdgerecht van de dag. Een lekker glaasje rode of witte wijn accentueert de smaak van de gerechten. Na het dessert besluiten we de maaltijd met een kopje koffie of thee met een chocolaatje.

Iedereen is welkom en als je iemand wil meenemen is dat uiteraard ook prima. We stellen geen voorwaarden vooraf; alleen hopen we dat onze gasten met goede zin komen.

De maaltijd begint om 18.30 uur en eindigt om 20.30 uur. Je mag binnenkomen vanaf 18.15 uur.

Opgeven voor deze maaltijd is wel verplicht en kan bij Ellis Groothoff, tel. 5891075.
Mocht later blijken dat je om één of andere reden toch niet kunt komen, dan kun je bij Ellis afbellen; eventueel kan dat nog op vrijdagmiddag in de Scheppingskerk, tel. 5890259. Er is veel animo, dus afmelden wordt gewaardeerd zodat de vrijgekomen plek aan een ander aangeboden kan worden.

De kosten bedragen 6,50 euro per persoon.

Graag tot ziens op de volgende MEE!

Data: vrijdag 24 januari, 28 februari, 27 maart, 24 april en 29 mei
Tijd: 18.30 uur
Locatie: Scheppingskerk
Kosten: € 6,50
Aanmelden bij: Ellis Groothoff, tel 5891075

Wanneer

geen geplande datums bekend