• Kerstnacht in de Houtkamp
  • Kerstnacht in de Houtkamp

Kerstnacht in de Houtkamp

Een kerstnachtviering voor alle Leiderdorpers!

In samenwerking met Tamarco organiseren we op 24 december weer Kerstnacht in de Houtkamp. Kom voor de saamhorigheid, het samen zingen van kerstliederen en een inspirende kerstboodschap.

Kerst is een feest dat ons inspireert om vrede te brengen op aarde. Kerst kun je dan ook niet alleen vieren, maar is een moment van gemeenschap tussen vrienden en vreemden. Tijdens de Kerstnacht in het Park ben je samen met meer dan 1000 Leiderdorpers. Met de feestelijke begeleiding van 'Tamarco' zingen we bekende kerstliederen. Jongeren spreken vredewensen uit en er is een korte inspirerende kerstboodschap.

Kerstnacht in het Park is een viering waarbij het niet uit maakt of wie je bent en wat je gelooft. We vieren samen de geboorte van Jezus die ons juist ook inspireert om ieder mens gelijkwaardig te behandelen en het goede te doen. 

De viering vindt plaats bij het grote veld van het park 'de Houtkamp'. Mocht de viering buiten niet kunnen doorgaan, dan wordt deze verplaatst naar sporthal 'de Does'. Op de dag zelf kun je op deze site vinden waar de viering plaatsvindt. Ook kun je ons volgen op facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. www.facebook.com/kerstnachtindehoutkamp/

H
eeft u geen zin om buiten in de kou te staan, en wilt u toch een mooie kerstnachtviering, dan bent u uiteraard ook van harte welkom in de Dorpskerk voor een traditionele kerstnachtdienst. Aanvang 21.30u. Voorganger ds. Hester Smits met medewerking van de Cantorij Dorpskerk. 

Wanneer

ma 24 december 2018 21:30u