• 2 november

Met Elkaar Eten (MEE)

De met-elkaar-eten-maaltijd

We gaan weer eten met elkaar! Op 30 november 2018 zal de volgende Met-Elkaar-Eten maaltijd gehouden worden, zoals altijd in de Scheppingskerk. Iedereen is welkom!


De eerste maaltijd in september, die in het teken van Leidens Ontzet in 1574 stond, hebben we al gehad en we gaan met veel zin en enthousiasme verder in het lopende seizoen. Daarin zullen we heerlijke maaltijden maken voor onze gasten, zodat zij tijdens het eten genoeglijk met elkaar kunnen praten over alles wat hun maar invalt. Immers, het doel van deze maaltijden is bijdragen aan contacten tussen mensen.

Bij ons is iedereen welkom: jong, oud, arm, rijk, man, vrouw, alleen of met meer, kerkelijk of niet, uit het oude dorp of uit het nieuwe dorp. Onze enige voorwaarde is dat u goede zin meeneemt om er een gezellige avond van te maken. Want wij maken het eten en richten de zaal in, maar de gasten maken de sfeer en de gezelligheid. U moet zich wel van tevoren aanmelden.

Attentie: in verband met de herfstvakantie is de aanmeldingsperiode anders dan gebruikelijk.

U kunt zich aanmelden bij Coby Ottenhof, tel. 5890212 van zaterdag 27 oktober t/m woensdag 31 oktober! Mocht, na uw aanmelding, later blijken dat u toch niet kunt komen, meld dat dan bij Coby of eventueel op vrijdagmiddag 28 oktober in de Scheppingskerk, tel. 5890259.

U bent op vrijdagmiddag welkom vanaf 18.15 uur, we beginnen om 18.30 uur en meestal zijn we klaar om 20.30 uur. Daarna gaan wij opruimen. De kosten zijn € 6,50 per persoon.


Wanneer

geen geplande datums bekend