• Actie jongerenreis

Actie jongerenreis

We willen graag nog meer aandacht voor onze acties voor de groep Jongerenreis Oeganda in zomer 2024.

U komt ons elke 1e zondag van de maand tegen in de kerk met ons kraampje waarin wij pepermunt, kaarten en koeken zullen verkopen. Ook kunt u zich hier inschrijven voor een van de geplande acties.

Alle jongeren zijn ook druk bezig met hun eigen acties, zoals het uitlaten van honden, het verkopen van 2e handskleding, oppassen, verzamelen statiegeld flessen, auto’s wassen en het doen van allerlei klusjes.

Het worden superdrukke weken voor ons, maar wij hebben er zin in!! Hopelijk u ook!!!

Mocht u nog een mooie klus voor ons hebben of wilt u meer informatie over onze reis, ons doel of acties of zou je interesse hebben om zelf nog aan te sluiten, neem gerust contact op met ondergetekende.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een gift over te maken voor onze reis op NL15 TRIO 0390 5394 22 t.n.v. Diaconie Leiderdorp onder vermelding van Jongerenreis Oeganda of via onze actiewebsite, daar kunt u ook meer lezen over onze reis: https://ikdoemee.lst.nl/2024-help-ons-op-weg-naar-oeganda/

Namens de hele groep dank ik u van harte voor alle support en alle donaties!

Hartelijke groet,
Anneke Ottenhof annekeottenhof@casema.nl

Volg ons ook op Instagram. We heten @Oeganda.pgl2024

We gaan elke 1e zondag van de maand dus zorgen dat wij zichtbaar zijn in de kerk, met ons "kraampje".

We zullen dan heerlijke koeken (zelfgemaakt en zelfgekocht 😊) verkopen, maar ook zelfgemaakte producten, pepermuntjes en zorgen wij natuurlijk dat er inschrijflijsten klaar liggen voor onze nieuwe acties.
Klik hier om via de actiepagina voor deze kraamverkoop te zien hoeveel we per zondag hebben opgehaald.