• Actie jongerenreis

Actie jongerenreis

We willen graag nog meer aandacht voor onze acties voor de groep Jongerenreis Oeganda in zomer 2024.

Een greep uit onze komende acties:

· U komt ons elke 1e zondag van de maand tegen in de kerk met ons kraampje waarin wij pepermunt, kaarten en koeken zullen verkopen. Ook kunt u zich hier inschrijven voor een van de geplande acties.

· In februari staan 2 ballonnenworkshops ingepland, u kunt zich nog opgeven voor de workshop van 15 februari!

· En heeft de kerststol u goed gesmaakt? Ook met Pasen geven wij u de gelegenheid om zo’n heerlijke stol te bestellen of weg te geven aan de Voedselbank.

· Moeders bereidt u voor, want het zou kunnen dat wij op Moederdag bij u op de stoep staan met een heerlijk Moederdagontbijt.

· Ook de vaders worden niet vergeten, want op Vaderdag brengen wij de heerlijke borrelpakketten rond.

· Ooit meegedaan met een pubquiz? Binnenkort uw kans om u op te geven met uw eigen groepje!

· Zondagmiddag 17 maart BINGO! Een gezellige middag in de Scheppingskerk met de kans om hele leuke prijzen te gaan winnen!

· In april willen wij voor u gaan koken! De exacte datum volgt zo snel mogelijk. Wij willen u een hele avond entertainen met een heerlijk diner en live muziek

· Zaterdag 1 juni is het de internationale dag van het kind. Op deze dag gaan wij zorgen voor kindervermaak; Ballonfiguren, schmink, glittertattoos, spelletjes, etc. Dat wordt een dolle boel!

· Een wandeltocht is ook nog een van onze ideeën. Zodra dit plan vastere vormen aanneemt, laten wij u dit uiteraard weten.

We hebben echt leuke ideeën, dus de gemeente gaat nog heel veel van ons horen!!

We gaan elke 1e zondag van de maand dus zorgen dat wij zichtbaar zijn in de kerk, met ons "kraampje".

We zullen dan heerlijke koeken (zelfgemaakt en zelfgekocht 😊) verkopen, maar ook zelfgemaakte producten, pepermuntjes en zorgen wij natuurlijk dat er inschrijflijsten klaar liggen voor onze nieuwe acties.

Klik hier
om via de actiepagina voor deze kraamverkoop te zien hoeveel we per zondag hebben opgehaald.