• Kerst-Inn 2023 in de Scheppingskerk

Kerst-Inn 2023 in de Scheppingskerk

Op 1e Kerstdag, maandag 25 december, wordt in de Scheppingskerk weer een Kerst-Inn gehouden. De deur van de kerk staat open voor iedereen die op deze dag behoefte heeft aan een praatje, een hapje en/of een drankje of een gezellig samenzijn.

Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom. U bepaalt zelf of u voor een uurtje wilt komen of langer blijft. Er is gelegenheid om samen kerstliederen te zingen en naar het kerstevangelie te luisteren. Vanaf circa 18.00 uur kunt u van een feestelijk buffet gebruik maken. Om 20.30 uur wordt het samenzijn afgesloten.

Als u nu al weet dat u wilt komen vragen wij u om u vóór 16 december, via één van onderstaande contactpersonen, aan te melden.

Voor nadere informatie kunt u hier terecht: Coby Ottenhof, tel. 071-5890212 e-mail: ottenhofzaal@ziggo.nl

Voor u zijn er aan de Kerst-Inn geen kosten verbonden; wel is er na afloop de mogelijkheid een gift te geven. Wij zouden het erg fijn vinden u op deze dag te ontmoeten om er samen een fijn kerstfeest van te maken.

Bent u niet in de gelegenheid te komen, maar draagt u de Kerst-Inn een warm hart toe, dan is een gift van harte welkom in de giftendoos die vanaf half december in de Scheppingskerk staat.

Ook kunt u een bijdrage overmaken op banknummer NL66 INGB 0002 65 96 39 t.n.v. Protestantse Gemeente Leiderdorp o.v.v. Kerst-Inn 2023.

Namens de voorbereidingsgroep Kerst-Inn,
Coby Ottenhof, Niek de Wolf, Wim Uittenbogaard, Margriet en Hans Kapteyn

Wanneer

geen geplande datums bekend