• Bericht van Tim Wildeman

Bericht van Tim Wildeman

Beste gemeenteleden,

Het schrijven van dit bericht valt me zwaar. Met pijn in mijn hart moet ik jullie mededelen dat ik zal stoppen als jeugdwerker in onze kerk. Ik heb een baan aangeboden gekregen bij het Interkerkelijk Jeugdwerk in Utrecht, waar ik aan de slag zal gaan als jeugdwerker.

Met gemengde gevoelens neem ik deze beslissing. Ik heb enorm genoten van mijn tijd bij de PGL, met alle ups en downs die daarbij horen. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en voor alles wat ik heb mogen leren tijdens mijn verblijf hier.

Ik kijk met voldoening terug op de contacten die ik heb gemaakt en de diepgaande relaties die ik heb opgebouwd binnen de gemeente. Deze ervaringen hebben mij gevormd en hebben een blijvende impact.

Ik hoop oprecht dat mijn vertrek zal worden gezien als een kans voor de Protestantse Gemeente Leiderdorp om nieuwe lijnen uit te zetten voor het jeugdwerk van de gemeente. Ten behoeve van de groei van de gemeente en de kerk. Ik ben ervan overtuigd dat er veel potentieel is binnen de gemeente en ik moedig de voortzetting van jeugdwerk aan om een positieve impact te blijven maken op de levens van jongeren.

Ik wil mijn dankbaarheid uitspreken naar iedereen binnen de PGL voor hun steun, samenwerking en relaties gedurende mijn tijd hier. Op 7 april heb ik afscheid genomen tijdens de gezamenlijke dienst in de Dorpskerk.

Met vriendelijke groeten,
Tim Wildeman