• Met Elkaar Eten in de Scheppingskerk

Met Elkaar Eten in de Scheppingskerk

Op vrijdag 26 april 2024 zal de eerstvolgende Met-Elkaar-Eten-maaltijd gehouden worden in de Scheppingskerk. Iedereen is daar welkom om te komen eten en praten met de andere gasten aan tafel.

Met elkaar eten is overal en altijd een prima middel om met andere mensen in contact te komen. En dat is precies het doel van deze al 17 jaar bestaande activiteit.

Regelmatig horen we van mensen die voor de eerste keer komen, dat ze het jammer vinden dat ze dat niet eerder gedaan hebben. De maaltijden zijn heerlijk dankzij het werk van de koks en de vrijwilligers en de sfeer is heel gezellig door de gasten.

We beginnen om half zes en eindigen om half acht. U kunt zich voor deze maaltijd aanmelden bij Ellis Groothoff, tel. 5891075.

Eigenlijk is altijd het maximale aantal mensen aanwezig. Soms wordt nog een reservelijst aangelegd. Daarom vragen we aan u of u zich wilt afmelden wanneer u onverwacht niet kunt komen. Als u dat doet, kunnen wij uw vrijgekomen plaats aan iemand van de reservelijst aanbieden. Dat afmelden kunt u doen bij Ellis of desnoods nog op de vrijdagmiddag van de maaltijd in de Scheppingskerk, tel. 5890259.
De kosten bedragen 7.00 euro per persoon.

Tot ziens op 22 maart!

Niek de WolfWanneer

vr 26 april 2024 17:30-19:30u
Scheppingskerk
vr 31 mei 2024 17:30-19:30u
Scheppingskerk