• Naghila zoekt leden

Naghila zoekt leden

Leiderdorps gospelkoor Naghila zingt weer

Gospelkoor Naghila is na de coronaperiode weer volop aan het zingen. Alle zangers van Naghila zijn hier blij mee en het is meteen gezellig bij de repetities. Daarnaast worden bekende liederen weer opgepoetst en zijn er zes nieuwe muziekstukken uitgezocht om aan het repertoire toe te voegen.

Naghila is één van de koren van de Protestantse Gemeente Leiderdorp (PGL) en oefent op de woensdagavond in de Scheppingskerk in Leiderdorp vanaf 20.00 tot 21.30 uur. Naghila zingt zo’n zeven keer per jaar in kerkdiensten in de Scheppingskerk en de Dorpskerk, maar wil ook graag op andere plekken medewerking verlenen. Naghila is Hebreeuws voor “Blij Worden”. We zingen veelal vrolijke liederen, religieus en/of met een thema of boodschap. Het repertoire is afwisselend: van swingende gospel tot harmonische musical nummers, van ingetogen popsongs tot uitbundig Afrikaans.

Naghila staat onder leiding van de conservatorium-geschoolde dirigente Vika Aizenberg. Zij weet met haar kundigheid en enthousiasme het beste uit iedere zanger en het gehele koor te halen.

Naghila verwelkomt nieuwe leden van harte. Of je nu sopraan, alt, bas of tenor zingt, er is plaats voor iedereen. Wie het je leuk lijkt om op woensdagavond te komen zingen kan contact opnemen met Inge Buitelaar (06-20329116) of Edith Nijenhuis (06-10492654). Iedereen kan twee keer komen luisteren, maar gelijk mee repeteren is nog beter.