• Amnesty International Write for Rights

Amnesty International Write for Rights

Rond 10 december organiseert Amnesty International hun jaarlijkse Write for Rights-actie

Een ingetrokken doodvonnis, een strafvermindering, medische zorg, een schadevergoeding - het zijn enkele resultaten van de Write for Rights-schrijfactie van vorig jaar. En dan hebben we het nog niet eens over de morele steun die de mensen ondervonden van de honderdduizenden brieven en kaartjes die wereldwijd voor hen werden geschreven. We kunnen wel concluderen: massaal brieven schrijven heeft effect!

Daarom zetten we alles op alles om ook dit jaar rond 10 december, de Dag van de Rechten van de Mens, stapels brieven te schrijven voor mensen die onrecht is aangedaan. Maar daarbij hebben we uw hulp hard nodig.

Vóór corona organiseerden we grootschalige evenementen waar mensen samen brieven konden schrijven. Dit jaar kan dat niet. Daarom hebben we het thuis schrijven makkelijk gemaakt met eenpersoons schrijfpakketjes. Daarin zit alles wat u nodig hebt om brieven te schrijven. Bestel hier kosteloos een pakketje voor uzelf, of voor uw buren, vrienden of familie.

Ik hoop dat u meedoet! Alleen samen kunnen we van Write for Rights 2020 een succes maken, ook in deze rare tijden.

Dat is dé jaarlijkse schrijfactie tegen onrecht. Honderdduizenden mensen wereldwijd schrijven brieven die levens veranderen. Doet u mee?
 
Voor meer informatie: Bert Crama, tel. 5414103 en Clarissa van Hartingsveldt, tel. 5410451