• Zomerprogramma-spelregels

Zomerprogramma-spelregels

Tijden van corona zijn tijden van wachten maar deze zomer mogen we er allemaal weer wat meer op uit!

Het zomerprogramma 2021 biedt zeven kansen om elkaar te ontmoeten. Enkele activiteiten die vorig jaar geen doorgang konden vinden, wachten ons dit jaar. Zo is ds. Sytze de Vries, bekend om zijn liturgische creativiteit, weer bereid om naar Leiderdorp te komen. Laat de kansen niet liggen en doe mee. Vraag een familielid, vriend of vriendin, kennis of buurtgenoot mee te gaan. Iedereen is van harte welkom!

SPELREGELS
· We houden ons aan de basisregels en bewaren overal en altijd 1,5 meter afstand..
· Van te voren aanmelden is nodig.
· Wie zich opgegeven heeft, krijgt vlak voor de activiteit een bericht met gedetailleerder informatie.
· We laten het maximum aantal deelnemers toe dat door de geldende coronamaatregelen wordt aangegeven. Indien een activiteit wordt overtekend dan wordt zo mogelijk spoedig daarna een tweede kans geboden. Dankzij de herhaalservice hopen we niemand teleur te stellen.
· Wie een activiteit in de Dorpskerk wil bezoeken en daar niet zelf komen kan, kan dat laten weten aan Heleen Feenstra. Dan wordt u opgehaald en weer thuisgebracht.
· Indien een lunch op het programma staat: geef eventuele specifieke dieetwensen door.
AANMELDEN (telefonisch, per e-mail of een strookje in de bus)

Laat weten of u meedoet aan Heleen Feenstra, T.: 06 37258802, h.s.feenstra@ziggo.nl. U kunt ook de aanmeldingsstrook in de bus stoppen op het adres: Cees Noteboompad 20, 2353CL Leiderdorp.

Vermeld daarbij steeds uw naam en (e-mail)adres en het nummer of de nummers van de activiteiten waarbij u aanwezig wilt zijn.