• Klankbad

Klankbad

Klankbad – Helende klanken van klankschalen

Laat alle drukte achter je, ‘ont-span’ en ‘ont-moet’ jezelf. De rustgevende klanken leggen je lichaam en je geest in de watten en werken helend.

De klankbelevenis
Carine heet de deelnemers welkom, waarna een korte uitleg volgt over de opgestelde instrumenten, de opzet van de klankbelevenis en de gesproken ontspanningsoefening. 

De Oosterse klankschalen en het geluid van andere instrumenten zoals de gong(s), ocean drum, klankbuizen en de zuivere tonen van de zaphirs nodigen de deelnemers uit tijdens het ZIT-concert op klankreis te gaan. De gebruikte ritmes en frequenties brengen het bewustzijn uit de hectiek van alledag naar een diep ontspannen staat. Er ontstaat ruimte voor herstel.

Het klankbad is toegankelijk voor iedereen vanaf 12 jaar. Een deelnemer hoeft niets anders te doen dan zich openstellen. Aan het eind van de sessie is het vanzelf tijd voor de omschakeling naar activiteit.

Carine Braam is gecertificeerd klankbehandelaar en trainer begeleide meditaties (KTNO). Zij heeft ruime ervaring met groepsklanksessies in binnen en buitenland. Vanuit haar holistische visie brengt zij diep ontspannende klankbelevenissen

Met haar coach- en meditatiepraktijk is zij gevestigd in Oegstgeest. Carine is professioneel coach en is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). Zij werkt volgens de EMCC/IEC (Internationale Ethische Gedragscode) richtlijnen.

Datum: zaterdag 24 oktober  2020
Tijd: 14.30- 16.30 uur
Locatie: Dorpskerk
Begeleiding: Carine Braam
Kosten: € 15,- pp
Aanmelden: www.cbileiderdorp.nl

Deze activiteit wordt door het Centrum voor Bezinning en Inspiratie verzorgd.
Zie ook de website van het cbi.

Wanneer

za 24 oktober 2020 14:30-16:30u
Dorpskerk